Castellum is een Indian Pale Ale (IPA) waar frisse accenten van peer, watermeloen, perzik en Citrus accenten goed naar voren komen. In 2019 is dit bier bekroond als algemeen kampioen tijdens het Open Nederlands Kampioenschappen bierbrouwen (ONK). Bewaar dit bier bij voorkeur in de koelkast, dit komt de smaak ten goede! Drink het bier bij een temperatuur tussen de 6 – 9 °C.
• Alc: 6%
• IBU: 60
• EBC: 13
Ingrediënten:
Water, gerstemout (marisotter, carahell & cara120), hop (El-Dorado, Mosaic) & gist (US-05). Dit bier bevat gluten.
Check de review van dit bier op het YouTube kanaal van Dutchbeergeek!
Het recept is hier te downloaden.
Ridder Lodewijk is een Tripel met een perfect balans tussen het moutzoet en de bitterheid. De gebruikte Cascade hop geeft een subtiele maar fris accent aan het bier. Het originele recept komt van Marco Geilings en is met toestemming doorontwikkeld. Bewaar dit bier bij voorkeur koel en donker, dit komt de smaak ten goede! Drink het bier bij een temperatuur tussen de 6 – 9 °C.
• Alc: 8,5%
• IBU: 40
• EBC: 7
Ingrediënten:
Water, gerstemout (pils), suiker, hop (cascade) en gist (T-58). Dit bier bevat gluten.
Check de review van dit bier op het YouTube kanaal van Thomas Opent!
Het recept is hier te downloaden.
Moedige Margaretha is een Quadrupel met een volle en complexe smaak. Door de gebruikte moutsoorten en gist is het een bier met kruidige, licht geroosterde accenten en een stroperige afdronk. Bewaar dit bier bij voorkeur koel en donker, dit komt de smaak ten goede! Drink het bier bij een temperatuur tussen de 8 – 10 °C.
• Alc: 10 %
• IBU: 28
• EBC: 70
Ingrediënten: Water, gerstemout (pale ale, caramel en chocolade), kandijsuiker, hop (magnum) en gist (BE-256) . Dit bier bevat gluten.